Produkty pro kotlíková dotace cotino cena (2)

Specializovaná na import-export kvalitního masa a mnoha dalších španělských produktů na italském trhu

Specializovaná na import-export kvalitního masa a mnoha dalších španělských produktů na italském trhu

"Most mezi španělskou excelencí a italským trhem" Origini vznikla s cílem chránit a valorizovat v Itálii španělské značky excelence vysoké kvality, s cílem nabídnout jedinečnou službu všem španělským producentům, kteří usilují o excelenci a chtějí se prosadit mimo své hranice. Origini je víc než jen firma: je to vášeň pro hledání autentických kořenů španělských produktů. S neúnavným odhodláním pro kvalitu a jedinečnost se již několik let snažíme představit nejlepší masa a nejlepší značky, které španělský trh nabízí, a vytvářet důležité synergie s mnoha z největších distributorů v Itálii. "Projekt sdílené excelence..." Vize Origini je nabídnout svým obchodním partnerům projekt "WIN WIN", kde se vytváří výhodná situace pro všechny zúčastněné strany. Origini se snaží stát se referenčním bodem pro italskou distribuci, která se snaží odlišit kvalitou a autentičností svých produktů, nabízející nejen exkluzivní kulinářské zážitky, ale také fascinující příběhy, které oslavují osudy řemeslníků nebo podnikatelů, kteří se s obětavostí a oddaností dokážou prosadit na rozsáhlém španělském území. "Cesta chutí a autentičnosti..." Od gastronomických delikates jako jsou ančovičky z Kantabrijského moře po mistrovské kousky pro masožravce se selekcemi domácích španělských a portugalských mas, až po nejlepší masa Patanegra. Naše spolupráce odráží naše odhodlání pro hledání exkluzivity a kvality. Každá firma byla pečlivě a s pozorností vybrána, aby našim nejnáročnějším zákazníkům nabídla kontinuitu, kvalitu a autentičnost.
Analýza olivového oleje

Analýza olivového oleje

Povinné analýzy: Regulační dokument Evropské komise upravuje analýzy olivových olejů: klikněte zde Olivový olej musí splňovat určité fyzikálně-chemické parametry, aby mohl být označen jako EXTRA PANENSKÝ, PANENSKÝ nebo LAMPANTNÍ (nepoužitelný k lidské spotřebě v EHS). Nařízení 2568/91 ze dne 11. července 1991, publikované v Úředním věstníku Evropských společenství, stanovuje kritéria, která musí být dodržována (viz schéma níže). Laboratoř LAHN nabízí běžné analýzy olivových olejů: kyselost, peroxidový index, UVK měření (K270 – K232). Olivový olej označovaný jako „lampantní“ je nepoužitelný k lidské spotřebě v EHS. Je určen pro olejové lampy, odtud pochází označení „lampantní“. Analýzy K232 A K270 Tyto fyzikálně-chemické měření jsou ukazateli dobrého uchování olivových olejů.